prof. em. dr. sawang saenghirunvattana

Internal Medicine
Doctor Image
センターとクリニック
Internal Medicine
副専門分野
言語
Chinese, English, Japanese, Thai

治療とサ
ービス

EBUS-TBNA
COPD
Asthma
Pulmonary tuberculosis
Smoking cessation
Chronic cough
Long COVID-19
詳細を表示

1990
Pulmonary Medicine and Pulmonary Critical CareThai Medical Council, Thailand
1982
Internal MedicineChulalongkorn University, Thailand

証明書

2020
Mundipharma Live Webinar Bridging Asthma Care : The Skywalk in Your Patient s JourneyMundipharma, Thailand

Loading Schedule..